De Paarden

Wotan

Deze fantastische, nu 22-jarige, ruin heeft zijn pensioen meer dan verdiend. Wotan heeft 3* eventing gelopen en 2 keer mee mogen doen met het Europees Kampioenschap voor de Landelijke Ruiters. Hier behaalde hij een mooie 11e individuele plaats en een 4e plaats met het team. Zijn afstamming is Wanderluust x Gutacher. Verder heeft deze ruin met Remco ZZ gesprongen. Het was een echte ridder in de sport, zoals hij genoemd werd 'Sir Galahad'.

Verginius van Kairos

Deze 18-jarige Krack C ruin geniet nu van zijn pre-pensioen als leerpaard. Deze zeer veelzijdige topper heeft veel gewonnen in zijn leven. Limburgs- en Nederlands Kampioen meerdere malen in verschillende disciplines. 2* Eventing, ZZ-Licht dressuur, 1.20 springen en ZZ-viertal, alles pakte deze knapperd aan!

Joker

Deze 8-jarige ruin is ZZ-licht dressuur geklasseerd. Een afstamming van de legendarische hengsten Jazz x Rubinstein. Een mooi groot paard wat echt binnenkomt in de ring. Dit zou nog wel eens echt een paard kunnen zijn die het hogere werk gaat doen. Een belofte voor de toekomst!

Dindira

Deze 12-jarige merrie met super karakter is een afstamming van Cardento x Contender x Landgraf. Helaas heeft haar grote lichaam in de sport haar vaak in de weg gezeten, vandaar dat we haar hebben laten dekken. Dit jaar in juli zal ze als alles goed gaat een veulen krijgen van Cicero Z. Ze heeft zelf M springen en M eventing gelopen. We hopen dat ze haar mooi gangwerk, springvermogen en karakter doorgeeft aan haar nakomelingen.

Runtastic

'Runny' is een 9-jarige ruin. Het is een paardje waar nog wat vertrouwen mee opgebouwd moet worden. Hij kan heel fijn bewegen en heeft veel vermogen met springen. Echter zeer sensibel maar ook een tikkeltje dominant, wat niet altijd prettig is. Door het vele afwisselende werk en vaak meenemen naar andere terreinen begint hij tussen zijn oren goed mee te denken. Hij heeft 1.20 gesprongen en zal dit jaar zijn debuut maken in de eventing. 

Kaay

De jongste van stal is Kaay. Deze merrie wordt dit jaar 4 en is een afstamming van Clear Sky Du Sud (jonge Cardento) x Numero Uno x Cavalier. We hebben haar zelf zadelmak gemaakt en wordt langzaam opgeleid voor de eventing. Ze heeft een karakter van goud. Nog nooit zo'n braaf en gemakkelijk paard gehad. Een belofte voor de toekomst.

Puck

Onze bomproof pony Puck is de knuffelpony (komiek) van stal. Hij loopt altijd los over het erf en zorgt ervoor dat alles mooi gemaaid is. Ook komt hij vaker de stal binnenwandelen of de rijbak als je aan het rijden bent. Heel gezellig deze viervoeter!